Hlavní obsah

Americe vládne nový nebezpečný trend. Videa baví celý svět

Foto: Twitter/Facebook

Lidé skončí při „#InMyFeelings challenge“ mnohdy velmi špatně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli máte účet na některé ze sociálních sítí, pravděpodobně vám neunikly takzvané „výzvy“. Lidé se nadšením ovčího stáda chytí nejnovějšího trendu, natáčí se při nějaké naprosto pitomé aktivitě a svoje videa potom dávají na internet. Občas je to nevinná zábava, občas nebezpečný hazard.

Článek

Bohužel nejnovější z řady internetových výzev spadá jednoznačně do sféry hazardování. V rámci „#InMyFeelings challenge“ totiž lidé vystupují z jedoucího auta, aby tancovali na písničku In My Feelings rappera Drake. A pochopitelně to dopadá tak mizerně, jak mizerně to zní.

Je vlastně docela fascinující, jak hloupí jsou někteří lidé z videí, objevujících se na Twitteru, Facebooku a dalších sociálních sítích. Snad asi každému by mohlo dojít, že z auta, které nejede úplně krokem (na některých videích musí jet auta kolem 20 km/h), nejde jen tak vystoupit a stát. Existuje celá řada záběrů, kde lidé vystoupí – nezřídka ještě z místa řidiče – aby jim k jejich obrovskému překvapení ujela silnice pod nohama a oni skončili na zemi. Samozřejmě na vozovce, kde jezdí další auta.

O nic lepší nejsou ani jedinci, kteří si na svou „challenge“ zastaví. Takoví géniové totiž zpravidla zastaví přímo v provozu, vyskočí z auta a začnou tancovat. Mezi „tvrdšími“ záběry se objevují i takové, kde je slibná kariéra těchto tanečníků zprudka ukončena projíždějícím autem.

Zda při „#InMyFeelings challenge“ už někdo zemřel, o tom informace nemáme. Každopádně je dost smutné, že na nebezpečnost této výzvy musel oficiální cestou varovat dokonce i americký úřad pro bezpečnost silniční dopravy National Transportation Safety Board. A když musí úřad upozorňovat lidi, aby nevylézali tancovat z jedoucího auta, možná je s lidstvem opravdu něco špatně.

Reklama

Související témata:
Načítám