Hlavní obsah

10 nejsledovanějších videí Garáž.cz za rok 2019

Foto: Volkswagen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kromě skvělých článků vám přinášíme i výborná automobilová videa – testy nových i ojetých aut, vlogy i reportáže. Následující desítka patří k tomu nejsledovanějšímu obsahu na Garáž.cz. Pojďme si je tedy ještě jednou připomenout.

Článek

1. Premiéra Volkswagen Golf 8

Představení již osmé generace ikonického Volkswagenu Golf bylo jednou z největších automobilových událostí letošního roku a nás štáb u toho pochopitelně nemohl chybět, aby vám přinesl první dojmy z této horké novinky.

Video: Jakub Rejlek

2. Škoda Scala – první dojmy

Dalším důležitým autem letoška byla premiéra nového kompaktního hatchbacku Škoda Scala, na který se těšila velká část české automobilové populace. Poprvé jsme se s ní svezli v Chorvatsku a udělala na nás vážně moc dobrý dojem.

Video: Honza Koubek

3. Továrna Hyundai v Nošovicích

Továrna Hyundai v Nošovicích patří k nejmodernějším v Evropě a k největším v České republice. Rádi jsme přijali pozvání a důkladně si prohlédli fabriku, odkud ročně vyjede 350 000 aut s logem Hyundai na kapotě.

Video: Ondřej Chamilla

4. Peugeot 208 jako bazarovka

Mezi testy ojetých aut kraloval Peugeot 208, líbivý a povedený malý hatchback, který začíná mít čím dál zajímavější cenovku. Měli byste si ho pořídit? A jak na něm dokážete ještě ušetřit?

Video: Honza Koubek

5. Škoda Rapid 135 RiC

Ve stodolách po celém světě můžete narazit na opravdu zajímavé zapomenuté automobilové veterány. Nám se podařilo najít krásně zachovalou raritní Škodu Rapid 135 RiC s pouhými 100 km na tachometru! A pomohli jsme jí najít cestu domů…

Video: Ondřej Chamilla

6. Sigma TN

Tohle není hromada svařených trubek, tohle je pravé sportovní auto, které se může pochlubit extrémně nízkou hmotností, vysokým výkonem a rychlostí, ze které vám bude běhat mráz po zádech – a úsměv na rtech. A hlavně: pochází z ČR!

Video: Jakub Rejlek

7. Volkswagen Caddy Nest by Egoe

Obytná auta máte velmi rádi a tahle povedená a promyšlená přestavba kompaktní dodávky VW Caddy vás skutečně hodně zaujala. Zlaté české ručičky zase jednou zaúřadovaly!

Video: Honza Koubek

8. Ssangyong Rexton

S SUV se v posledních letech roztrhl pytel, takže je potkáte doslova na každém rohu. Korejský Ssangyong je však mezi nimi skutečnou raritou, na kterou jen tak nenarazíte. Ideální, pokud se chcete odlišit. Je to ale taky dobré auto?

Video: Jakub Urban

9. Hyundai Kona Electric

Doba elektrická rychle nastupuje a s ní se množí i nabídka dostupných elektromobilů. Mezi nejlepší aktuálně patří elektrická verze oblíbeného crossoveru Hyundai Kona. Svezli jsme se s ní a vážně se nám líbila.

Video: Honza Koubek

10. Polistopadový speciál

Kdo by mohl zapomenout na doby, kdy české silnice brázdily Olcity, Maluchy a Žigulíky. Uf, naštěstí je to už dávno pryč. Nebo je to naopak škoda? Pojďte si s námi na tahle legendární auta z východu zavzpomínat.

Video: Ondřej Chamilla

Vážení čtenáři, velmi vám děkujeme za vaši přízeň, kterou jste nám v roce 2019 věnovali, a těšíme se, že se budeme v Garáži potkávat i v nadcházejícím roce 2020.

Reklama

Načítám