Hlavní obsah

Známé osobnosti si vyzkoušely závodní speciál Škoda Octavia

 

Hned čtveřice známých osobností a jeden novinář se zúčastní letošního ročníku Octavia Cupu. První dva už mají závody za sebou a na další tři ještě čekají okruhy v Brně, Mostě a na Slovakiaringu. Naše redakce se byla podívat na okruhu v Mostě, na předsezóním testování Octavia Cupu. Se VIP osobnostmi jsme pohovořili o tom, jak se na závody těší a co je v letošním roce čeká za adrenalinové zážitky.

Článek

Organizátoři nově obnoveného Octavia Cupu se rozhodli, že utvoří stejný koncept, který v minulosti dobře fungoval. Do profesionálního závodního pole zařadí jedno VIP auto, do kterého posadí známé osobnosti a dopřejí tak okruhovému závodění větší medializace. Za volant závodních octávií se posadí trojice herců a jedna zpěvačka. Na slovenském okruhu Slovakiaring je doplní novinář Jakub Rejlek, šéfredaktor našeho webu garaz.cz a časopisu Faster magazine. 

Před měsícem byl na okruhu v Mostě připraven předsezónní test, na kterém si osobnosti měli poprvé vyzkoušet závodní Octavii a zjistit, co je bude při závodech čekat. Důležité je, že celý test provázela dobrá zábava a o tu tady jde především. V prvním závodě na maďarském Hungaroringu se do závodního speciálu jako první posadil herec a moderátor Dalibor Gondík. Na Red Bull ringu ho vystřídal Lukáš Langmajer a v Mostě se do vozu posadí Olga Lounová. Pak už bude vůz připraven pro Jakuba Rejlka a jako poslední se v Brně ukáže David Suchařípa. My budeme letošní ročník Octavia Cupu sledovat dále a ze závodu na Slovakiaringu přineseme rozsáhlejší reportáž. Jakub Rejlek vám přinese svoje pocity z jízdy se závodním speciálem, který byl postaven společností Benet. 

Reklama

Načítám