Hlavní obsah

Z letošní vánoční reklamy Chevroletu vám ukápne slza

Foto: Chevrolet

Vánoční svátky jsou emocionálním obdobím, kdy se tradičně setkáváme s našimi blízkými a přáteli, a zároveň vzpomínáme na lidi z našich životů, kteří s námi už nemohou být. Chevrolet v minulosti natočil hned několik televizních reklam, vyprávějících o silných vztazích majitelů k jejich klasickým amerikám. Pro letošní vánoční reklamu opět zvolil příběh, jímž umí dojmout k slzám.

Článek

Když vám někdo řekne, že auto nepovažuje za obyčejnou věc, ale vidí v něm něco víc, myslí tím citovou vazbu, jakou ukazuje nejnovější vánoční reklama Chevroletu. Starší muž z amerického venkova každoročně zdobí vrata své chátrající dřevěné stodoly vánočním věncem, přičemž opožděně uklízí ten loňský a odhazuje jej na hromadu suchých věnců z let minulých.

Následně se otáčí a smutným pohledem plným životních vzpomínek se dívá do přítmí stodoly, v níž stojí letitou vrstvou prachu a pavučin pokrytý full-size kabriolet Chevrolet Impala ze šedesátých let, zřejmě již dlouhou dobu odložený. Pravidelné setkávání s klasickým Chevym pro něj není jednoduché, protože jak později zjistíme, patřil jeho předčasně zesnulé životní lásce. A on stále nosí snubní prsten.

Foto: Chevrolet

Tyhle Vánoce ve stodole čekal nezapomenutelný dárek, který oživil staré vzpomínky

Občas se ve spojení prázdných zpuchřelých pneumatik, zašlého laku, potrhaného a ošoupaného interiéru a léta utichlého motoru ukrývá tolik vzpomínek a zážitků, že prostě nemáme srdce na to, abychom napsali inzerát, našli nového majitele a udělali za vším tlustou čáru. Občas jsou vzpomínky a věrnost k naší minulosti tím, co v životě opravdu chceme

Stejný je i příběh Američana z letošní vánoční reklamy Chevroletu, jehož smutek trápí i jeho dceru, která se rozhodne svému otci zpestřit příští Vánoce a připraví mu nejlepší překvapení a dárek, jaký kdy dostal. Na zbytek se ale podívejte sami.

Tak si užijte krásné Vánoce a přejeme vám, ať si s vašimi blízkými děláte vzájemně co nejvíc radostí. Ať už jsou drobné, nebo pořádně velké.

Reklama

Související témata:
Načítám